Προφίλ

Το αρχιτεκτονικό γραφείο kp-architects εδρεύει στη Μυτιλήνη και ειδικεύεται στο χώρο της μελέτης και της κατασκευής, συνθέτοντας ολοκληρωμένες προτάσεις που όχι μόνο σέβονται τις εκάστοτε ανάγκες και απαιτήσεις, αλλά καθορίζονται από τις παραμέτρους κάθε τόπου και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του.

Με τεχνολογικά άρτιες και ολοκληρωμένες λύσεις σχεδίασης και εφαρμογής, συνθέτονται και κατασκευάζονται έργα μοναδικής αισθητικής και ταυτόχρονα υψηλής ενεργειακής απόδοσης που χαρακτηρίζονται για την λειτουργικότητά τους, την ποιότητα της κατασκευής και την ένταξή τους στο φυσικό περιβάλλον.

Στόχος μας είναι ο σχεδιασμός για τον ίδιο τον άνθρωπο και η μετάφραση των αναγκών του σε χώρο που θα συνδυάζει την λειτουργικότητα και την αισθητική.

Η ομάδα μας που αποτελείται από μελετητές-μηχανικούς με άριστη τεχνογνωσία και σπουδαία εμπειρία, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών καλύπτοντας όλα τα στάδια της κατασκευής, από τον σχεδιασμό και την μελέτη ( αρχιτεκτονική, στατική, μηχανολογική, διαμόρφωση εσωτερικού χώρου, διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου, βιοκλιματικό σχεδιασμό) ως την εκτέλεση του έργου και την επίβλεψή του.cv-gr

Το γραφείο μας επίσης ειδικεύεται στον τομέα της ανακαίνισης, τόσο ιδιωτικών χώρων όσο και δημόσιων, προσφέροντας τη δυνατότητα επανάχρησης κτιρίων παραδοσιακού και βιομηχανικού χαρακτήρα. Η Λέσβος χαρακτηρίζεται για τον πλούτο της σε διατηρητέα κτίρια ιστορικής σημασίας (είτε κατοικίες, είτε ελαιοτριβεία και άλλες βιοτεχνίες), στα οποία μπορούμε να ξαναδώσουμε ζωή αναδιαμορφώνοντας τον εσωτερικό και εξωτερικό τους χώρο με βάση μια νέα χρήση και αναδεικνύοντας τον χαρακτήρα τόσο της παλιάς μορφής όσο και της νέας επέμβασης. Παντρεύουμε το παλιό με το νέο προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής.